dilluns, 22 de febrer del 2010

Visca Mataró?



Construiran dos prostíbuls de 30 i 50 llits a Mataró
Un únic empresari obté les llicències per als dos clubs al polígon de Les Hortes | També és propietari de la masia on es roda la sèrie 'La Riera'
REDACCIÓ
Un dels terrenys de Les Hortes on es construirà un prostíbul
JORDI PUJOLAR / ACN
Hi ha sectors per als quals la crisi no és un maldecap. El de l'ofici més antic de la humanitat n'és un. Almenys això és el que deu pensar l'empresari que ha obtingut dues llicències de l'Ajuntament de Mataró per construir dos macroprostíbuls al polígon de Les Hortes de la capital del Maresme. Josep Maria Colomer Ribot apareix com a administrador únic de les dues societats que han aconseguit una llicència com a "sala de festes, espectacles i annexos", que és l'eufemisme legal que s'utilitza per poder obrir locals on s'exerceixi la prostitució. Entre els dos locals sumaran aproximadament 80 habitacions, segons va informar ahir l'Agència Catalana de Notícies.

La primera de les societats que ha aconseguit la llicència, Resseguidora-33, aixecarà un edifici a la finca que hi ha al número 60 del carrer Josep Calvet. En aquest solar, on ara mateix hi ha un edifici d'oficines pràcticament en ruïnes, s'hi edificarà un nou edifici amb 30 habitacions. La segona llicència ha estat atorgada a José Maria Colomer Ribot SL per construir un altre prostíbul al número 27 de la Via Sèrgia. Aquest serà el local més gran, amb 50 habitacions. Aconseguint aquestes dues llicències l'empresari s'assegura no tenir competència a la zona sud de Mataró, ja que la legislació impedeix la construcció de nous prostíbuls a menys de 150 metres dels existents.

Quan es posin en marxa els dos locals, amb els seus 80 llits, els dos prostíbuls podran rivalitzar amb el que s'està construint a la Jonquera, que, amb 60 habitacions, serà el més gran de Catalunya. Tot i això, els bordells catalans quedaran lluny encara de les 126 habitacions que té el Pascha, un local de Colònia (Alemanya), el més gran d'Europa.

L'empresari també ha registrat com a marca el nom Showgirls Chocolate Night Club, que previsiblement serà el nom comercial dels dos locals. A títol d'anècdota cal explicar que aquest mateix empresari és propietari de Can Ribot, la masia on es roda la sèrie La Riera, de TV3.

Activitats:
1. Comenta l'article en el blog de l'escola.
2. Busca artícles actuals sobre aquesta notícia, i enganxa'ls al teu blog.
3. Enganxa dues imatges relacionades.
4. Busca en el google maps on està aquest polígon.
5. Envia una notícia al teu company.

3 comentaris:

  1. ES PERFECTO QUE ESTAS CHICAS ESTEN EN CASAS CON BUENAS CONDICINES DE VIDA Y DE TRABAJO, FUERA DE BLOQUE CON VECINOS, ELEJADAS DE ESCUELAS Y CENTRON INFANTILES,PERO QUE ESTEN PROTEJIDAS DE CHULOS Y MACARRAS ,QUE NO SIRBAN PARA TENERLAS ENCERRADAS Y EXPLOTADAS Y QUIEN QUIERA SER MONJA QUE LO SEA Y QUE QUIEN QUIERA SER PUTA TENGA EL MISMO DERECHO.

    ResponElimina
  2. pienso que esos cluc tienen que ponerlo fuera del casco urvano.

    ResponElimina