dilluns, 22 de febrer del 2010

És educació?


Els pares d'una escola de Breda desafien Educació
ELISABET ESCRICHE
Edifici del CEIP Montseny de Breda, on els pares es queixen de la presència d'un nen problemàtic

Els pares dels alumnes del CEIP Montseny de Breda han decidit no portar els seus fills a classe dilluns vinent per protestar contra la passivitat del departament d'Educació davant d'un alumne que pateix un trastorn de conducta i que té atemorits als seus companys de classe.

Segons l'AMPA, el menor, que estudia quart, és desobedient i agressiu fins al punt que dóna puntades de peu, empentes i ha arribat a trencar les dents a un altre nen. Els pares denuncien que els seus fills fa més de cinc anys que aguanten aquesta situació i que durant aquest temps algun alumne ha hagut de rebre suport psicològic per por d'anar a classe. "El noi posa en perill la integritat física dels menors, professors i, fins i tot, la seva pròpia", recull una carta escrita pels pares.

Segons l'AMPA, l'únic que ha fet d'Educació és posar una vetlladora a l'escola que fa un seguiment del noi tres hores al dia. "La mesura no és suficient perquè l'alumne pot ser agressiu en qualsevol moment, com a les entrades o sortides del centre", diu la presidenta, Eva Lozano. Els pares insisteixen que la protesta és contra Educació.

Activitats:
1. Situa en el google maps el poble que citen
2. Busca altres articles que parlen de conflictes a classe
3. Busca en youtube algun video on es mostre el açò.
4. Opina en el blog de l'escola què en penses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada