divendres, 13 de novembre del 2009

Què en penses?


Charlize Theron prostituta
L’actriu Charlize Theron va fer un petó (o va deixar-se fer un petó) a una dona, durant vint segons, per “aconseguir fons en una subhasta benèfica”. A canvi de l’òscul, la dona va pagar 93.000 euros. I els cèntims van anar a parar a una fundació d’ajuda a nens –es diu OneXOne– amb seu a San Francisco. Segons llegeixo, procura aliments, aigua i educació a criatures d’Etiòpia i Ruanda.

Jo diria que això que ha fet l’actriu és prostitució. Ha venut una pràctica sexual a canvi de diners. Fer petons és tan sexual com copular o deixar-se tocar o ballar nua davant d’algú. De fet, hi ha moltes prostitutes que s’anuncien com “molt petonera”. I dir que sense mantenir pràctiques sexuals “completes” no podem parlar de prostitució és inexacte. Hi ha molts clients o clientes que el que volen del prostitut o prostituta és que els escolti. O que els pegui. O que faci qualsevol altra pràctica que justament no inclou la penetració. De manera que pagar per un petó és tant com pagar per una fuetejada.

Hi ha qui dirà també que no és prostitució perquè l’actriu ho va fer per una causa solidària. Però també s’equivocarà. Fer un petó a una desconeguda a canvi de diners per als nens de l’Àfrica és el mateix que fer un petó a un desconegut a canvi de diners per al teu fill de Rússia.

Algú podria dir, finalment, que no és prostitució perquè la Charlize Theron no és una prostituta, sinó una actriu. I si algú digués això jo li diria que justament a les pàgines de contactes hi ha molts homes i dones que s’anuncien com a “no professionals”. Entre ells, actrius.

De manera que si la Charlize Theron pot fer pràctiques sexuals a canvi de diners, també haurien de poder-ho fer totes les altres prostitutes. I sí. N’hi ha que estan explotades. Però també hi ha nens que cusen pilotes i no per això pretenem il·legalitzar el futbol.

Activitats:
1. Busca diverses imatges de Charlize Theron i emganxa-les de dues maneres que en saps fer.
2. Busca un article que parle d'aquest tema i enganxa'l.
3. Dóna l'enllaç.

3 comentaris:

  1. Creo que el artículo simplifica demasiado el concepto y la problematica de la prostitución

    ResponElimina
  2. TE LO HAS CURRADO
    , BUEN TRABAJO "SEÑURETA"

    ResponElimina
  3. Cada uno puede pensar lo que quiera, pero considero que una actriz que por una buena causa da un beso, no tiene que ser una prostituta, porque por esa regla de tres cada vez que una pelicula da un beso, tambien se le deberia considerar prostituta, ya que da un beso (que entra dentro del guion), a cambio de dinero

    ResponElimina